EMPRESA    PRODUCTES   MONTATGES   CONTACTE   NOTICIES  
  Dissabte 16 de Octubre del 2021 español | català | english      
NOTICIES D'INTERS
 
Treballem amb empreses lder...
 
Visiteu-nos a Facebook...
 
Descarregui els nostres catlegs...
 

ON ESTEM
 
CALPE-INOX S.L.
 

Fundada el 1910 per Francisco Guinovart Padró, continuada per José Mª. Calpe Mañé i dirigida actualment per el net, José Mª. Calpe Guinovart.

Calpe-Inox S.L. s’ha dedicat des del seus orígens al manteniment de les principals bodegues instal·lades a la zona del Penedès.

Durant els anys seixanta inicia la fabricació de vàlvules d’esfera, vàlvules de papallona i tot tipus de ràcords especials per a la indústria alimentària, química, etc., com son els ràcords norma DIN, norma SMS, norma MACON, etc.

    

           A finals dels anys vuitanta, Calpe-Inox S.L. va iniciar la comercialització d’importants productes italians i francesos, entre els que destaquen les bombes Mencarelli ( amb una àmplia gamma de productes per a cubrir totes les necessitats de les bodegues i les indústries ), els dipòsits inoxidables Ghidi, maquinària vitivinícola, premses Defranceschi, etc.
                       


                       
Amb àmbit d’actuació de tot l’estat espanyol, així com en alguns mercats exteriors principalment França, Alemanya o Portugal, Calpe-Inox S.L. es manté en una situació d’expansó continuada.  Proba d’això és l’inici recent de l’activitat importadora desde països emergents com Croacia, Bulgaria o la Xina, que permeten a l’empresa oferir els millors preus en els seus productes sense renunciar en cap cas a la qualitat i la fiabilitat dels seus producte.

Actualment Calpe-Inox S.L. està desenvolupant una gran activitat en la comercialització y fabricació de maquinària per a bodegues de petita i mitjana envergadura, essent una de les empreses punteres del sector. Aquestes són algunes de les empreses amb les que col·laborem: 
Calpe-Inox, sl. - C/ Dr. Fleming, 39 - CP: 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona             
Telf: 93 890 69 10 - E-mail: calpe@calpeinox.com -
Avís legal - Manteniment informàtic Disseny web